top of page

JazzNatt

  • Facebook - Black Circle

Venue: Lillescenen, Kulturhuset
Date: Tuesday 30 April at 7:00 PM

Tickets: 325,-/225,-/125

Lars&Lars

En duo med trommer og orgel som spiller improvisert musikk, inspirert av jazz og den svenske «proggrörelsen». To musikere med et bredt spenn av referanser og en uovertruffen musikalsk kjemi. Inspirasjonen fra artister som Hansson & Karlsson, Elephant9 og Alice Coltrane er tydelig, men Lars&Lars skaper sitt helt egne uttrykk.

 

Besetning:

Lars Folmer Jahren – orgel

Lars Myrvoll – trommer  

To Ti

Bandet «To Ti» oppsto nylig på musikklinja på Kongsbakken med elever fra førsteklasse i forbindelse med en skoleoppgave. Bandet presenterer både gamle jazzklassikere og nykomponert musikk.

Besetning:
Lisa Olea Fønnebø – vokal
Karen May Eva Gamst Nergård – vokal

Nomi Grydeland – tverrfløyte
Iver Bjørnstad – gitar
Jakob Frafjord – tangenter  
Amund Posti Møller – bass
Nils Kaasa Grønbech – trommer

Bendik Aspaas trio

 

Bendik Aspaas Trio spiller egenkomponert musikk med lyriske melodier og improvisasjoner som overrasker. Trioen lar seg inspirere av jazz, klassisk og folkemusikk. Viktige innflytelser inkluderer Brad Mehldau, Pat Metheny, Keith Jarrett, Aaron Parks og Brian Blade & The Fellowship Band.

Besetning:

Bendik Vaaja Aspaas – piano
Atle Måseide – bass
Nils Henrik Fause – slagverk

 

Sigurd Sigurdsson trio

 

Bli med på en musikalsk reise med Sigurd Sigurdsson Trio – en nytenkende trio som utforsker instrumentell musikk med inspirasjon fra blant annet Michael Landau, Scott Henderson og Jeff Beck. Med eksperimenterende gitarspill, solide basslinjer og dynamiske trommer er det ingenting som setter grenser for lydbildet denne gjengen kan skape.

 

Besetning:

Sigurd Sigurdsson – gitar

Lars Birgitsønn Vik – bass

Jonatan Taylor – trommer

 

 

Piro Piro jazzband

Piro Piro Jazz Band er en rykende fersk kvintett fra Konservatoriet, ledet av italienske Alessio Piro, På gitar. Repertoaret består av hans komposisjoner, samt bandets egne versjoner av kjente jazzlåter. Hvert stykke utforsker ulike atmosfærer, alt fra minimalistisk estetikk, inspirert av naturens landskap, til de eksotiske fargene i brasiliansk musikk.

 

Besetning:

Amanda Antonsen – altsax

Brage Furuland Sigerstad – tenorsax

Alessio Piro – gitar

Amund Bellika – bass

Fredrik Sandvik Olsen – trommer

 

Lars&Lars JazzNatt.jpeg
To Ti.jpg
Bendik Aspaas Trio bandbilde.jpg
IMG_4363.jpeg
IMG_8296.JPG
bottom of page